Finding the source – Homeopathie

Praktijk voor klassieke homeopathie

De praktijk is open voor afspraken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Indien nodig kunnen we ook buiten deze werktijden een afspraak maken; informeer naar de mogelijkheden.

Zit je niet lekker in je vel? Een verkoudheid die maar steeds terugkomt, relatieproblemen of moeite met concentreren? Eczeem, nachtmerries, niet lekker functioneren op je werk? Of wil die kinderwens maar niet uitkomen? 

Zomaar een aantal voorbeelden waarbij je jezelf misschien niet ‘ziek’ zou noemen. Maar echt lekker gezond voel je je toch ook niet. Alsof steeds iets je in de weg staat van plezier of een spannende uitdaging, alsof je geleefd wordt en niet je eigen keuzes kunt maken. Dat merk je thuis, op je werk of in de klas. Ook bij dit soort klachten kan klassieke homeopathie helpen. 

Je bent van harte welkom bij ‘Finding The Source Homeopathie’, waar we precies doen wat de naam zegt: we gaan op zoek naar de bron van je klachten. Op basis daarvan kies ik een homeopathisch middel dat bij je past, natuurlijk zonder chemische toevoegingen, om je gezondheid van binnenuit te stimuleren. Een klein beetje hulp om weer in je kracht te komen zodat je weer zelf invulling kunt geven aan je leven.

Wil je weten of homeopathie voor jou ook een optie is? Bel me gerust op 0622719151 voor een oriënterend gesprek!

De naam “finding the source” is geïnspireerd door een beekje waar ik vlakbij woonde in het Engelse Somerset. Op één van mijn dagelijkse wandelingen realiseerde ik me ineens hoe sterk zo’n -vaak kronkelende- route stroomopwaarts lijkt op een homeopathisch consult. Terwijl we op zoek gaan naar de oorsprong van je klacht, ontdekken we als het ware het terrein van je symptomen. Zo krijg ik een beeld van het ziekteproces en omdat ik je tegelijkertijd ook beter leer kennen, kan ik een middel kiezen dat zo goed mogelijk past bij jou als persoon en je klachten.