Finding the source – Homeopathie

Praktijk voor klassieke homeopathie

De praktijk is open voor afspraken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Indien nodig kunnen we ook buiten deze werktijden een afspraak maken; informeer naar de mogelijkheden.

“Ik kan Machteld van harte aan nieuwe patiënten aanbevelen, om haar professionaliteit en
haar vriendelijke en gevoelige aanpak van haar beroep, waarbij ze duidelijk weet van de hoed en de rand.”

Vicki C

Vicki’s 9-jarige zoon kampte met nachtmerries, was bang om alleen in een kamer te zijn en werd op school gepest.
Na twee behandelingen waren de nachtmerries voorbij, hij werd niet meer gepest en hij kon lekker rustig in zijn eentje op zijn kamer spelen.
Inmiddels is hij een gezonde, sterke tiener die als zanger/gitarist optreedt.

“Machtelds homeopathische behandeling heeft verschil gemaakt in de pijn die ik al jarenlang had; het is nu min of meer over. We hebben gepraat over hoe ik me voelde en over het effect van die pijn op mijn leven. Dat bleken soms gevoelige onderwerpen, maar ik vond het wel prima om ze te bespreken. Dank je wel, Machteld; ik beveel je graag aan iedereen aan.”

E

E’s moeder schreef het volgende:

“Mijn tienerdochter heeft veel baat gehad bij de homeopathische behandeling die ze de afgelopen jaren van Machteld heeft gehad.
Ze voelde zich veilig genoeg om over haar gezondheidsproblemen te praten en homeopathie heeft geholpen bij langdurige fysieke problemen als ook bij emotionele tienerzaken. Ik ben ervan overtuigd dat Machtelds behandeling mijn dochter ook heeft geholpen om haar eindexamenperiode met vertrouwen en rust in te gaan. Daarnaast is de sfeer thuis enorm verbeterd omdat E lekkerder in haar vel zit en meer relaxed is.”

LP

“Hallo Machteld, Ik wou even zeggen dat mijn handen heel snel beter waren nadat ik de pillen had genomen.
Dank je wel, A.”

(SMS-je van kapster met huidproblemen)

“Machteld was mij aanbevolen door een collega en ik ging naar haar toe in verband met jarenlange angsten
die zich ook manifesteerden als fysieke pijn. Machteld was vriendelijk en luisterde geduldig naar alles wat ik te zeggen had
(vaak een heleboel!) en zocht met veel zorg het juiste middel voor me uit. Dankzij haar rustige en onderzoekende aanpak voelde ik me vrij om mezelf uit te drukken, vaak zelfs in abstracte termen, wat uiteindelijk heel verhelderend was en ons beiden een duidelijk beeld gaf van wat zou kunnen werken. De behandeling, zowel het praten met haar en het homeopathische middel, heeft een overduidelijk positief langetermijneffect gegeven op mijn algehele gevoel van welzijn en ik kan haar van harte aan iedereen aanbevelen.”

Jeni, overlever jeugdkanker

“Ik vond de Eerste Hulp homeopathie workshop heel handig. Ik gebruik de middelen regelmatig voor mijzelf en mijn gezin.”

Liz

“Machteld is al sinds het eerste begin van mijn studie mijn tutor. Ik had me geen betere kunnen wensen. Ze deelt haar kennis en ervaring altijd royaal. Daar komt bij dat ze een kracht heeft die me fascineert: ze begrijpt altijd precies wat ik vraag of wat er mist! Dat maakt dat Machtelds antwoorden altijd kort en duidelijk zijn: precies waar het om gaat, en toch met die prachtige kleine details waardoor de chaos in mijn hoofd verandert tot een mooi geheel.”

Katerina Perfilieva
(2e – jaars student School of Homeopathy)

“Machteld heette me van harte welkom aan het begin en is altijd heel vriendelijk en op tijd met haar antwoorden op mijn vragen. Haar feedback is altijd stijlvol, overdacht, scherp, duidelijk en royaal in kwantiteit en kwaliteit. Ze geeft ook haar kritische of constructieve opmerkingen op een directe maar vriendelijke manier – en ik voel me altijd aangemoedigd.”

Linda Nurra, PhD
(3e – jaars student School of Homeopathy