Finding the source – Homeopathie

Praktijk voor klassieke homeopathie

De praktijk is open voor afspraken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Indien nodig kunnen we ook buiten deze werktijden een afspraak maken; informeer naar de mogelijkheden.

De behandeling

De homeopathische behandeling bestaat uit een eerste consult en een aantal vervolgconsulten. De consulten vinden eens in de 2 tot 6 weken plaats.
Frequentie en het aantal consulten hangen samen met de aard van je klacht en je vitaliteit.

De homeopathische middelen die ik voorschrijf zijn kleine, zoet smakende korrels die je in je mond laat smelten, of druppels die je in een slokje water mengt.

TARIEVEN

Eerste consult (60 – 90 minuten)
Vervolgconsult (30 – 60 minuten)
Kort consult (10 – 15 minuten)

€ 120,-
€ 90,-
€ 35,-

Zeg bij verhindering graag zo snel mogelijk de geplande afspraak af, in elk geval uiterlijk 24 uur van te voren. Lukt dit niet, dan breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken voor alle werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Indien nodig kunnen we in overleg ook buiten deze tijden een afspraak maken.
Ik ben alle werkdagen telefonisch en via email bereikbaar en voor dringende gevallen ook in het weekend.

Als je niet zeker weet of homeopathie iets voor je is, bel of mail me dan voor overleg of voor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het Eemklooster, het voormalige Klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem, op Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort

Volg de oprijlaan naar P2. Je kunt door de voordeur bij de OREC vlaggen (fysiotherapie) naar binnen. Bel me even, dan kom ik je halen.

Er zijn bushaltes in drie richtingen (noorden, oosten en zuiden) op ongeveer 10-15 minuten loopafstand.

Jouw privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik een dossier aanleg. Dit is ook wettelijk verplicht volgens de WGBO. Ik ga zorgvuldig om met je persoonlijke en medische gegevens en heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). In het Privacy document vind je hierover meer informatie. Tijdens het (eerste) consult licht ik de afspraken mondeling toe.

Behandelovereenkomst

Wanneer je een afspraak met mij gemaakt hebt, kun je hier de behandelovereenkomst vinden. Als je deze van tevoren print, ondertekent en naar de praktijk meeneemt, kunnen we zo snel mogelijk aan de slag.
Voor minderjarigen geldt deze overeenkomst.

Disclaimer
De informatie van deze website is alleen voor informatieve doeleinden en niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen. Door de bezoeker van de site, of door derden, kan nooit enig recht of enige aanspraak aan dit bezoek en/of de op de website gepresenteerde informatie ontleend worden.